727 citiri

ESET

ESET ENDPOINT ENCRYPTION

GDPR: Criptarea drept o soluție

Aveți afaceri în cadrul Uniunii Europene? Regulamentul General pentru Protejarea Datelor al Uniunii Europene va intra în vigoare în luna mai 2018 și introduce noi sancțiuni semnificative pentru organizațiile care nu reușesc să protejeze datele utilizatorilor în mod adecvat. O soluție dovedită pentru protecția datelor este criptarea.

  • ESET Endpoint Encryption face criptarea datelor de pe hard disk-uri, de pe dispozitivele portabile și trimiterea prin e-mail a acestora mai ușoare, ajutându-vă să respectați Regulamentul Uniunii Europene.
  • ESET oferă resurse online, webinari și posibilitatea de a verifica respectarea cerințelor pe care le puteți accesa gratuit.
  • Raportul de informații legate de GDPR, oferit de ESET, explică elemente cheie ale noii legi și prezintă îndrumări în ceea ce privește pregătirea pentru aceasta de acum.

De peste 30 de ani, ESET® dezvoltă software și servicii de securitate antivirus de top în industrie, pentru mediul de afaceri și pentru consumatorii din întreaga lume. Cu soluții variind de la cele dedicate pentru stații de lucru și pentru securitatea dispozitivelor mobile până la soluții de criptare a datelor și autentificare prin doi factori, produsele de înaltă performanță, ușor de utilizat, de la ESET, oferă consumatorilor și companiilor liniștea de care au nevoie pentru a se bucura de întregul potențial al tehnologiei lor. ESET protejează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, actualizând în timp real tehnicile de apărare pentru a menține utilizatorii în siguranță și pentru a asigura un flux de activitate fără întreruperi. Evoluția continuă a amenințărilor necesită suportul unei companii de securitate IT care să evolueze în pas cu acestea. Susținută de centrele de cercetare și dezvoltare din întreaga lume, ESET a fost prima companie de securitate IT care a câștigat peste 100 de premii Virus Bulletin VB100 (Marea Britanie), identificând fiecare malware “in-the-wild”, fără întrerupere, începând din 2003. Pentru mai multe informații, vizitați www.eset.ro și conturile de Facebook și Twitter.

În Romania, distribuitorul exclusiv al soluțiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group, a cărei rețea de parteneri distribuie soluțiile ESET la nivel național. Axel Soft IT Group asigură pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, în limba română, fără costuri suplimentare.